Author Topic: marilah join the forum ramai2  (Read 2652 times)

Offline am

  • Regular
  • ***
  • Posts: 248
    • http://www.underconstruction.com
marilah join the forum ramai2
« on: January 24, 2003, 12:45:04 AM »
nanti kite leh discuss what ever, tukar2 topic, isu dan apa2 lah berkaitan yang bleh kite bincangkan ler.. akhir kata... join jelah.. ahaks                    
i n t r o d u c i n g   t h e   a r t   o f   t h e   i n t r o d u c t i o n

Offline azarimy

  • Lecturer GILA!
  • Administrator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 5,982
    • azarimy's sketchstation version 3.0
marilah join the forum ramai2
« Reply #1 on: January 24, 2003, 01:30:46 AM »
woi..... apa laaa korang ni, join forum batch masing2 laaa... aku dah setup ni... kalau ada apa2 nak tambah/ubah.... sila message aku!                    
what gets us into trouble is not what we dont know. it's what we know for sure that just ain't so - mark twain

Offline bartlett

  • Regular
  • ***
  • Posts: 103
marilah join the forum ramai2
« Reply #2 on: January 24, 2003, 01:31:07 AM »
weiii..mangkuk jom masuk dalam forum virtuoso ler....boleh beborak kat sana....alamak am....dah takyah jadi manager lagi am...weii kompang ler yg lelain tuhhh.... :shock:                    
riveria cross : 77% under pressure

Offline mynameisduku

  • Regular
  • ***
  • Posts: 218
    • http://
marilah join the forum ramai2
« Reply #3 on: January 24, 2003, 07:53:56 AM »
aku rasa nak pitamm kakakakaka
::history is made by those who break rules::

Offline am

  • Regular
  • ***
  • Posts: 248
    • http://www.underconstruction.com
marilah join the forum ramai2
« Reply #4 on: January 24, 2003, 08:21:02 AM »
iskh... sungguh memalukan.. hehehe.... terlajak perahu bleh berundur, terlajak tulih aduhhh... maluuunye... hehhee...                    
i n t r o d u c i n g   t h e   a r t   o f   t h e   i n t r o d u c t i o n

Offline flyrawk

  • Experienced
  • ****
  • Posts: 446
    • flickr
marilah join the forum ramai2
« Reply #5 on: January 24, 2003, 09:53:26 AM »
why the colours n architech's o tanggam's logo didn't appear ere?  kasik tukar la itu!                    

Offline azarimy

  • Lecturer GILA!
  • Administrator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 5,982
    • azarimy's sketchstation version 3.0
marilah join the forum ramai2
« Reply #6 on: January 24, 2003, 10:51:22 AM »
oi... sabar laaaa....

benda ni baru up pukul 12.00 tengahari tadi. so kalau ikutkan, nak bikin ini semua, actually dah makan seminggu. itu tak termasuk planning, pre work dan sebagainya. so... color scheme ni pun ikut template. actually kalau nak ubah colour scheme ni, we are waiting for nko and bebudak architech lain design the mainpage of tanggam.com, and this forum will follow suite :)

logo akan dimasukkan esok atau lusa. tadi dah buat, sekali ada kesilapan teknik yg tak dapat nak dielakkan. so tunggu jer... nanti siap aaa tuh!                    
what gets us into trouble is not what we dont know. it's what we know for sure that just ain't so - mark twain

Offline m_keep

  • Junior
  • **
  • Posts: 54
    • http://
marilah join the forum ramai2
« Reply #7 on: January 24, 2003, 01:55:07 PM »
Dey machaa....roti kusung wondek, teh wo kurang manis sattuk..wokeh?                    
Kerana sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan, sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan

Surah ke 94: ayat 5-6

Offline flyrawk

  • Experienced
  • ****
  • Posts: 446
    • flickr
marilah join the forum ramai2
« Reply #8 on: January 24, 2003, 11:23:18 PM »
owh baik la En. aza.... :shock:                    

Offline flyrawk

  • Experienced
  • ****
  • Posts: 446
    • flickr
marilah join the forum ramai2
« Reply #9 on: January 27, 2003, 01:13:59 AM »
weit camne nak taruk banner? kene jadik moderator dlu ke? :twisted:                    

Offline azarimy

  • Lecturer GILA!
  • Administrator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 5,982
    • azarimy's sketchstation version 3.0
marilah join the forum ramai2
« Reply #10 on: January 27, 2003, 02:34:31 AM »
banner, image, avatar dan animation sila refer kat guidelines, rules and faq... kat situ aku dah post camana nak letak banner dan sebagainya.                    
what gets us into trouble is not what we dont know. it's what we know for sure that just ain't so - mark twain