Author Topic: archileague  (Read 8863 times)

Offline scid

  • Regular
  • ***
  • Posts: 172
  • SaYE BUdAk baRU BElajAR...
Re: archileague
« Reply #20 on: September 03, 2007, 11:30:22 PM »
tahunn nih akilig telah selamat dijayakan tp gagal memupuk semangat berkomuniti sbb ader yg nak bertumbuk lerr...apadaaa org nak maen bukan nk bertumbuk..kalo menang piala tp kalah berkomunikasi watper...menang sorak lg baek...kurangkan ler gado2 nih...ape ler ader kat piale ngan kemenangan tuh cetttt :censored:
SMACK ME PLEASE!!!

Awan_Larat

  • Guest
Re: archileague
« Reply #21 on: September 04, 2007, 05:06:48 AM »

Hahahaha itu le ngkorang, main bola pun boleh bertumbuk..hehehehe..siap baling payung.

Dah le biorkan aku basah dalam hujan...nasib baik aku takde perut...

Tapi takpe..Tahniah..second day best...

Offline kayzer

  • who r u ?
  • Experienced
  • ****
  • Posts: 267
  • get going...
Re: archileague
« Reply #22 on: September 04, 2007, 10:16:09 AM »
yang nk btumbuk tu batch same je tiap tahun kan...tgk pon naik bosan dah...tau la terer tp tak semestinya korg betul setiap masa...kalo aku referee satu team aku bg kad merah...padam muka !!
bricks by bricks my soldier,
bricks by bricks...

~ some kaiser
me..!!

Offline pyan

  • Senior
  • *****
  • Posts: 1,974
    • design portfolio
Re: archileague
« Reply #23 on: September 04, 2007, 04:12:26 PM »
tapi aku rasa la, kalau team batch aku dlu, memang bley makan jek team skang ni bila2 masa..muaahahahhha
dumb di dumb di dumb..

Offline segumpal_tanah

  • Global Moderator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 9,262
  • dari tanah aku datang, ke tanah jua aku pulang
Re: archileague
« Reply #24 on: September 04, 2007, 04:30:56 PM »
Ehem! Ehem! Batch sape paling banyak menang Archileague, brader? Keh! Keh! Keh!
One man's terrorist is another man's freedom fighter

Awan_Larat

  • Guest
Re: archileague
« Reply #25 on: September 04, 2007, 08:16:25 PM »

Quote
tapi aku rasa la, kalau team batch aku dlu, memang bley makan jek team skang ni bila2 masa..muaahahahhha

Itu pun bergantung le Pyan, main kejar2 ke atau main bola..atas padang hahahahah..... :lol:

Quote
Ehem! Ehem! Batch sape paling banyak menang Archileague, brader? Keh! Keh! Keh!

Oh.. terima kasih Farid, batch aku kan? Ingat lagi ngkao. 

Offline azarimy

  • Lecturer GILA!
  • Administrator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 5,982
    • azarimy's sketchstation version 3.0
Re: archileague
« Reply #26 on: September 05, 2007, 01:15:19 AM »
tapi aku rasa la, kalau team batch aku dlu, memang bley makan jek team skang ni bila2 masa..muaahahahhha

batch aku pernah makan batch kau masa final haaa... jangan lupe.... muahahhaa
what gets us into trouble is not what we dont know. it's what we know for sure that just ain't so - mark twain

Offline nyonya_tan

  • sambal petai lover
  • Senior
  • *****
  • Posts: 916
    • complexities and contradictions
Re: archileague
« Reply #27 on: September 05, 2007, 01:15:48 AM »
Awan, ko main bola ke?

You don't strike me as someone who plays footie, hehe.
carpe diem... heck, life IS short.

Awan_Larat

  • Guest
Re: archileague
« Reply #28 on: September 05, 2007, 01:39:56 AM »

Tak...I just like water. 

Offline pyan

  • Senior
  • *****
  • Posts: 1,974
    • design portfolio
Re: archileague
« Reply #29 on: September 05, 2007, 01:40:42 AM »
batch aku pernah makan batch kau masa final haaa... jangan lupe.... muahahhaa

kitorang memang bagi ko menang, sebab buruk nengok budak tua emo..
dumb di dumb di dumb..

Offline pyan

  • Senior
  • *****
  • Posts: 1,974
    • design portfolio
Re: archileague
« Reply #30 on: September 05, 2007, 01:42:05 AM »
Ehem! Ehem! Batch sape paling banyak menang Archileague, brader? Keh! Keh! Keh!

batch korang pon kitorang dah makan gak..muahahahah
dumb di dumb di dumb..

Offline segumpal_tanah

  • Global Moderator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 9,262
  • dari tanah aku datang, ke tanah jua aku pulang
Re: archileague
« Reply #31 on: September 05, 2007, 09:57:11 PM »
Persoalannya bukan siapa pernah makan siapa. Tapi berapa kali masing2 pernah memakan dan dimakan. Ya korang pernah makan kitorang... tapi jgn lupa berapa kali kitorang pernah makan korang. Ehem! Ehem! (sekali lagi)

Woi, Yuri! Bukan ko pun berekongkol dgn batch aku ke masa bebudak aku final year? Jgn pura2 brader!
One man's terrorist is another man's freedom fighter

Awan_Larat

  • Guest
Re: archileague
« Reply #32 on: September 06, 2007, 12:25:01 AM »

ape le sangat bola sepak wahai rakan-rakanku..

zandlur

  • Guest
Re: archileague
« Reply #33 on: September 06, 2007, 12:27:23 AM »
tgh ari elok buat2 lawak..............smpai final terus meletop............................ntah la.........

Offline segumpal_tanah

  • Global Moderator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 9,262
  • dari tanah aku datang, ke tanah jua aku pulang
Re: archileague
« Reply #34 on: September 06, 2007, 12:31:20 AM »
Alamek, rileks la Yuri...

Life's ain't all about architecture and academics.

"All work and no play makes Jusoh a dull boy"
One man's terrorist is another man's freedom fighter

Offline azarimy

  • Lecturer GILA!
  • Administrator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 5,982
    • azarimy's sketchstation version 3.0
Re: archileague
« Reply #35 on: September 06, 2007, 12:36:04 AM »
Jusoh?

way to go malaysianizing that, bro! :D
what gets us into trouble is not what we dont know. it's what we know for sure that just ain't so - mark twain

Awan_Larat

  • Guest
Re: archileague
« Reply #36 on: September 06, 2007, 12:38:56 AM »
tgh ari elok buat2 lawak..............smpai final terus meletop............................ntah la.........

huhuhu...ape-ape pun lain kali kalau kilat menyambar, cepat2 stop game. Padang UTM tuh dah ramai mati kena sambar kilat...sebab main bola.

Quote
Life's ain't all about architecture and academics.

yeah..boobs and asses too.. included hehehe
« Last Edit: September 06, 2007, 12:41:46 AM by Awan_Larat »

Offline scid

  • Regular
  • ***
  • Posts: 172
  • SaYE BUdAk baRU BElajAR...
Re: archileague
« Reply #37 on: September 06, 2007, 05:24:41 PM »
Quote
yeah..boobs and asses too.. included hehehe

 :yahoo: :yahoo: :thumbs: :thumbs:
« Last Edit: September 07, 2007, 02:04:02 AM by scid »
SMACK ME PLEASE!!!

Offline gungaroyds

  • Junior
  • **
  • Posts: 68
    • http://
Re: archileague
« Reply #38 on: September 08, 2007, 11:03:29 PM »
hahahaha.thats right. lot of hot chicks come..n also number 08...love semarak... hahaha

Offline suweb

  • Fresh!
  • *
  • Posts: 38
    • http://
Re: archileague
« Reply #39 on: September 24, 2007, 01:40:35 PM »
yang penting main jangan emo...usha2 sudah..